Kvalitetspapperskassar - Billiga Produkter Prisvärda produkter av hög kvalitet med snabb leverans och god service. Välj mellan kassar och lådor med eget tryck i flera storlekar, färger och material.   Våra produkter:     Papperskassar med tvinnade handtag Papperskassar med platta handtag Ekologiska papperskassar Exklusiva papperskassar Tygkassar i återvunnen bomul l Kassar av ekologisk bomull Billiga tygkassar  Tygkassar i 100% bomull Non woven-kassa r  Take-away papperskassar Vinkassar  Silkespapper Satinband med personligt tryck Lådor Kvalitetspapperskassar - Billiga Produkter & Fri Frakt
Expert på papperskassar sedan 1997. För kassar med tryck är minimiantal för en beställning 50 st.


  • Det största urvalet papperskassar i Estland
  • Gratis tryckförberedelser
  • Personliga tryck på papperskassar från 50 stycken
Dina frågor besvaras av

MARJU
Marknadschef

JAANUS
Marknadschef


Ring oss: +46 8 446 869 65
e-post

Skriv till oss
Berätta
om dina önskemål

Skriv till oss om dina förpackningsidéer så föreslår vi det bästa alternativet för dig. Låt oss veta om du har bråttom så att vi kan tillgodose dina behov. Vi försöker alltid hitta den bästa lösningen.


Personlig kundkontakt

Under arbetsdagar svarar vi på mail inom 2 timmar.


Snabb tillverkningstid

Om du tycker om vårt erbjudande och vi bekräftat din design skickar vi en gratis förhandsvisning av din kasse. På så sätt kan du försäkra dig om att allt lever upp till dina förväntningar. Tryckförberedelser är gratis.


Gratis 
frakt

Vi arrangerar frakt till Sverige med DPD för alla våra beställningar. DPD är ett av Europas ledande transportföretag och du kan följa din order via en spårningskod..


20 års
erfarenhet

Bland våra kunder finns många internationella företag som Nordea, Swedbank, SEB, G4S, American Express och återförsäljare av Volkswagen, Peugeot och Lexus. Dessutom har vi kunder bland statliga institutioner och tusentals andra företag. Idag har vi över 3 000 nöjda kunder i Norden.

"Det var min marknadsassistent som tog emot Dispaks leverans med kassar. Jag har precis tittat på kassarna och de är verkligen superfina. Ett stort tack för en snabb och felfri leverans och självklart även för de riktigt fina kassarna!"

Tim Meicker
Copenhagen Kasbah
"Kassarna är mycket fina!"

Monica Stålvang Lange
Designer, Norge
"Vi har använt oss av Dispak OÜ:s tjänster sedan 2007. Förutom mycket bra produkter har vi alltid fått: en snabb och flexibel service, konkurrenskraftiga priser och smidiga lösningar!"

Anton Jolkin
Marknadschef
, Hotel Telegraaf

FastLion CMS

Kvalitetspapperskassar - Billiga Produkter

  Våra produkter:     Papperskassar med tvinnade handtag Papperskassar med platta handtag Ekologiska papperskassar Exklusiva papperskassar Tygkassar i återvunnen bomul l Kassar av ekologisk bomull Billiga tygkassar  Tygkassar i 100% bomull Non woven-kassa r  Take-away papperskassar Vinkassar  Silkespapper Satinband med personligt tryck Lådor Alla våra kassar kan förses med ditt eget tryck vid beställningar på minst 50 st kassar.

Kvalitetspapperskassar - Billiga Produkter & Fri Frakt

Prisvärda produkter av hög kvalitet med snabb leverans och god service. Välj mellan kassar och lådor med eget tryck i flera storlekar, färger och material.
DISPAK LTD / Tel: +46 8 446 869 65 /